161DancingEuropa kl.jpg

podiumzaken

Bureau Pees biedt op projectbasis diensten aan die alles met podiumkunst te maken hebben, zoals planontwikkeling, productieleiding, projectbegeleiding, publiciteit, presentatie, performance, partner- en publiekswerving. Daartoe zijn diverse professionals uit het netwerk van Bureau Pees inzetbaar als adviseur, coach, maker, docent en uitvoerder.

Bureau Pees herbergt de ervaring en opvattingen van zijn initiatiefnemer. Diens veelkleurige loopbaan maakt zijn allround werkervaring tot een specialisme: Peter Dictus is van veel markten thuis. Dat is bepalend voor de denk- en werkwijze van zijn onderneming.

Peter Dictus heeft meer dan dertig jaar praktijkervaring in de theatersector, zowel aan de receptieve als productieve zijde. Hij werkte in het theater, bij gezelschappen en bij een kunstvakopleiding; als plannenmaker, producer, publiekswerver, programmeur, auteur van lied- en theaterteksten en als professioneel podiumkunstbeoefenaar. Daarnaast was hij in diezelfde hoedanigheden werkzaam voor verschillende culturele organisaties en stond hij aan de wieg van de meest uiteenlopende kunstprojecten en -producties.